Krystaller - hvorfor tiltrækkes vi af dem?

Alle levende væsener har svingninger og energi. Mennesker og dyrs svingninger er meget fintfølende, og det er derfor vi tiltrækkes af krystaller. Wikipedia forklarer det sådan: 'Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer, molekyler eller ioner er ordnet i et gentagende mønster i alle rumlige dimensioner'.

Når vi som menneske kommer i kontakt med krystaller, påvirkes vi af deres svingninger og vibrationer. Deres farver påvirker os også, da de også har svingninger. Energisystemet i vores krop (chakraer) samt energisystemet udenpå kroppen (auraer) har også forskellige farver - afhængig af hvor hurtige svingninger er samt din sindstemning. 

Hver krystal udsender sin helt egen unikke vibration som påvirker på både det fysiske og psykiske plan. 

Mange behandlere bruger krystaller, da de er kraftfulde og kan hjælpe på at hele krop og sjæl.

Hos Glade Krop kan du lige nu købe de skønneste krystaller. Der er 4 sten i en lille fin stofpose. Du kan vælge mellem 'Love' eller 'Wellbeing' og prisen er kun 99,- inkl. moms (afhentes på Frichsvej 36).

En perfekt venindegave til en veninde som bøvler med kærligheden eller helbredet. Det kan selvfølgelig også være en gave til dig selv, så du kan blive HEL via krystallernes energier og vibrationer.

Du kan bestille krystallerne ved at maile til info@gladekrop.nu eller sms til 26360891.

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Kategorier